Cursuri de Actorie si Miscare Scenica | ScoalaArmonia.Ro
Cursuri de Actorie si Miscare Scenica

Cursuri de Actorie si Miscare Scenica

In cadrul cursului de actorie al Scolii de Muzica Armonia, elevii dezvolta personalitate, incredere de sine si imaginatie.

Actoria este un instrument plastic si poetic ” Novalis

Cursurile de actorie si miscare scenica ale Scolii de Muzica Armonia se adreseaza atat copiilor si adolescentilor care doresc sa faca primii pasi catre aceasta lume fascinanta, cat si celor care vor sa isi controleze propriile emotii si sa se descopere.

Orele de teatru ii vor invata notiuni practice despre dictie si miscare, propun exercitii captivante de imaginatie, le arata cum sa transpuna experientele personale pe scena.
In cadrul cursului de actorie si miscare scenica elevii incep sa isi contureze personalitatea, increderea in sine si imaginatia. Vor lua parte la diverse jocuri de improvizatie, menite sa le dezvolte atentia, capacitatea de memorare, flexibilitatea, viteza de reactie.

Astfel, vom aborda tehnica vorbirii (dictie, respiratie, intonatie, vorbire scenica si notiuni de canto), miscare scenica (improvizatie pe muzica, notiuni de dans, dezvoltarea expresivitatii corporale si a mimicii faciale, eliberarea propriilor emotii) si arta actorului (poezia, fabula, monologul, piese de teatru).
Sedinta de actorie dureaza 90 de minute.

Te asteptam in echipa noastra de actorie! Prima sedinta este gratuita!

Cursul este dedicat copiilor intre 6 si 18 ani si este organizat pe grupe de varsta.

Prin jocurile si exercitiile folosite, se dobandeste capacitatea de comunicare necesara colaborarii in echipa.

Sedinta de actorie dureaza 90 de minute.

Te asteptam in echipa noastra de actorie! Prima sedinta este gratuita!

Cursuri de actorie este dedicat copiilor intre 6 si 18 ani si este organizat pe grupe de varsta.