Cursuri de Actorie si Miscare Scenica | ScoalaArmonia.Ro
Cursuri de Actorie si Miscare Scenica

Cursuri de actorie sau catharsis prin arta la Scoala de Muzica Armonia!

Scoala de Muzica Armonia isi deschide portile pentru toti copiii si adolescentii care doresc sa urmeze cursuri de actorie. Astfel, tinerii cursanti vor beneficia de multitudinea de avantaje si beneficii pe care actoria le asigura, de la sine, tuturor.

Actoria nu este un simplu domeniu de studiu, ci este o ramura a artei care imbina o multime de alte domenii cum ar fi: psihologia, dezvoltarea personala, filosofia, tehnica vorbirii, literatura, poezia, muzica, dansul si multe altele.

Pentru a urma cursuri de actorie la Scoala de Muzica Armonia, trebuie sa ai intre 6 si 18 ani, restul detaliilor si misiunea de a trezi in sufletul micutului dragostea si pasiunea pentru actorie ramanand in seama profesorilor. Profesorii de actorie de la Scoala de Muzica Armonia au pregatirea necesara si experienta individuala pentru a pregati cu rabdare si blândete tanarul pasionat de actorie.

„Actoria este un instrument plastic si poetic.” – Novalis

Inteligenta artificiala acapareaza numeroase domenii de activitate. In viitor, unele profesii vor fi chiar inlocuite total sau partial de inteligenta artificiala. Ce este de facut? Cum ne vom adapta? Cum vom putea tine pasul cu tehnologizarea tuturor domeniilor de activitate?

Creativitatea este cea pe care inteligenta artificiala nu o va putea inlocui NICIODATA. Asadar, datoria noastra, a adultilor responsabili, este aceea de a pregati copiii pentru viata si viitor. Este datoria noastra sa le asiguram toate tehnicile, instrumentele si caile necesare pentru a le dezvolta tinerilor inteligenta si creativitatea.

Pentru a avea parte de o viata abundenta si fericita, o viata de succes, cum o numesc multi, tinerii din ziua de astazi trebuie sa-si descopere propriul eu si puterea de care sunt capabili. Mai mult decat de cunostinte si informatii, tinerii au nevoie sa isi descopere PUTEREA PROPRIULUI EU. Abia ulterior vor putea sa isi valorifice si fructifice potentialul de care sunt capabili.

Puterea eului poate fi descoperita prin cursuri de actorie!

Actoria nu este doar o ramura a artei, este o lume fascinanta la care iau parte mintile luminate si spiritele libere.

Cursurile de actorie din cadrul Scolii de Muzica Armonia asigura:

 • Dezvoltarea personalitatii;
 • Consolidarea increderii in sine;
 • Dezvoltarea imaginatiei;
 • Dezvoltarea creativitatii;
 • Dezvoltarea atentiei;
 • Dezvoltarea capacitatii de memorare;
 • Dezvoltarea capacitatii de concentrare;
 • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare;
 • Dezvoltarea expresivitatii;
 • Incurajarea exprimarii emotiilor;
 • Combaterea timiditatii si a fricii de esec;
 • Dobandirea curajului de a vorbi in public;
 • Satifacerea nevoii de a imita si povesti;
 • Satisfacerea nevoii de a fi in centrul atentiei;
 • Vindecarea depresiei si a apatiei;
 • Dobandirea calitatii de a fi sociabil;
 • Dezvoltarea capacitatii de adaptare.

Si multe altele!

La orele de teatru si actorie, tinerii vor invata notiuni practice de dictie si miscare scenica si vor fi provocati sa-si depaseasca limitele prin intermediul unor exercitii captivante de imaginatie. Experientele personale, emotiile si trairile de zi cu zi vor putea fi transpuse si exprimate pe scena.

Tinerii cursanti isi vor descoperi personalitatea, isi vor contura caracterul, isi vor dezvolta creativitatea, inteligenta, imaginatia si isi vor consolida increderea in sine prin intermediul acestor cursuri de actorie.

Jocurile de improvizatie dezvolta atentia, capacitata de memorare, flexibilitatea in gandire si viteza de reactie!

Astfel, la cursurile de actorie, tinerii vor deprinde tehnica vorbirii perfecte prin dictie, respiratie, intonatie, vorbire scenica si chiar notiuni de canto. Vor asimila cunostintele care tin de miscarea scenica, adica vor invata sa improvizeze pe muzica. Vor invata diverse stiluri de dans si vor deprinde abilitatile de a-si manifesta expresivitatea corporala si a mimicii faciale. In plus, isi vor putea elibera emotiile si trairile prin arta actorului, adica prin intermediul poeziei, fabulei, monologului si pieselor de teatru.

Scoala de Muzica Armonia te invita la cursuri de actorie!

Cursuri de actorie dedicate copiilor si tinerilor intre 6 si 18 ani!

Sedintele de actorie sunt organizate pe grupe de varsta!

Cursul de actorie dureaza 90 de minute!

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!

Catharis prin arta pentru copilul tau!